Carmen Barton

Leader CB Community @dewereld Bewegingswetenschapper, werkt als blogger Carmen Barton. Natuurlijk genezer. Altijd veel gesport; bijna twintig jaar gehockeyd. Gek op de Alpen en bergwandelingen. Heeft jarenlang veel Bijbelstudie gedaan bij Amerikaanse predikanten. Kan niet leven zonder schrijven, en is daarnaast ook kunstverzamelaar.
Word volger

Ik zou het leuk vinden als je m'n volger wordt. Meld je hieronder aan.

Vul de karakters uit onderstaand plaatje in
Geplaatst: 2018-01-23 10:32:07 , Aangepast: 2018-01-23 10:45:36

Veel mensen staan er niet dagelijks bij stil hoe kwetsbaar het ecologisch evenwicht in de natuur is en ingenieus Gods schepping in elkaar zit. Vaak wordt men in bezit genomen door dagelijkse beslommeringen. Als je in staat bent de wonderen van de om ons heen te blijven zien en waarderen ben je een rijk mens. Uiteindelijk zou je kunnen concluderen dat al het goede samenhangt met de liefde van God; wijsheid, integriteit, eerlijkheid, vriendelijkheid, noem maar op, allemaal Goddelijke eigenschappen die je ver kunnen brengen in het leven, houd van God niet van spullen!

Afgelopen maand heb ik rond dit thema een boek uitgebracht waarin ook dieper wordt ingegaan op de vele facetten van gezondheid en een liefdevol gelukkig leven. Dit boek is te bestellen via bol.com of deze website. Veel leesplezier!


1

Mijn boeken
@dewereld
In dit boek gaat Carmen Barton dieper in op veranderingen die men in de gezondheidszorg zou kunnen doorvoeren om het systeem te verbeteren en vooral veel goedkoper te maken.

Prijs: €4,99

Stuur me een bericht
Vul de karakters uit onderstaand plaatje in